Paddock platen

Paddockplaten zijn gerecyclede kunststof platen die zorgen voor de bodemversteviging van onder andere:

  • paddocks

  • stapmolens

  • paardenbakken

  • voederplaatsen

Gevuld met zand vormen deze platen de beste ondergrond voor uw paarden. Door het koppelsysteem zijn de paddock platen eenvoudig zelf te leggen en zorgen ervoor dat individuele platen niet verzakken, maar goed op de plaats blijven.

Paddock platen zorgen voor goede drainage

Wij adviseren met regelmaat het gebruik van M3C zand voor het gebruik bij paarden paddocks. Dit zand zorgt voor een prima drainage zodat het regenwater goed afgevoerd kan worden. De hoekige vorm van het zand zorgt ook voor het goed stabiliseren van de grond. 

Gebruiksgemak en milieuvriendelijk

De paddock platen van de Grindplaatstunter worden al door vele paardenliefhebbers gebruikt. Niet alleen het gebruikers gemak en de hoge kwaliteit zijn doorslaggevend. Maar zeker ook het feit dat de platen gemaakt zijn van gerecycled materiaal en milieuvriendelijk zijn is voor velen van wezenlijk belang om te kiezen voor onze paddock platen.

De juiste ondergrond voor uw paard

Door een juiste en stevige ondergrond te hebben staat uw paard comfortabel in de paddock. Er zullen geen kuilen of verzakkingen ontstaan en ook belangrijk; regenwater wordt door het zand en de open platen opgenomen in de grond. Hierdoor ontstaan er geen plassen waar uw paard in zou kunnen staan.

Welke grindplaat is geschikt voor paddocks en stallen?

Onze G3 (geschikt voor licht vee) en G4 (geschikt voor paarden en pony’s) grindplaat of paddockplaat zijn uitermate geschikt voor gebruik bij het realiseren van paddocks. Deze platen zijn respectievelijk 3 en 4 centimeter hoog en geven daarmee de juiste ondersteuning voor het zand in de paddock. Samen met het intensieve gebruik de beste oplossing om de paddock of stal droog en vlak te houden.

Informatie over paddock platen?

De specialisten van de Grindplaatstunter helpen u graag met het kiezen van de juiste grindplaat om uw doelstelling te bereiken. Via onze contactpagina kunt u uw vraag alvast stellen en nemen wij snel contact met u op. Telefonisch kunt u via 06 24 21 34 46 direct contact met ons hebben. Grindplaten voor paddocks en stallen kunt u via onze webwinkel eenvoudig bestellen. Bent u hovenier of aannemer en heeft u meer dan 60m2 grindplaten nodig, neem dan zeker contact op, wij maken dan een offerte op maat voor u.

grindplaatstunter
Grindplaatstunter
onderdeel van grindplaatshop.nl

over ons

Grindplaatstunter.nl is een onderdeel van Grindplaatshop.nl en gespecialiseerd in het leveren van zeer sterke koppelbare grindplaten. Andere benamingen voor grindplaten die ook veel gebruikt worden zijn grindmatten, splitplaten of verhardingsplaten.

Het gebruik van grindplaten is aan te raden omdat spoorvorming hierdoor tot het verleden behoord. Ook het onderhoud wordt tot een minimum beperkt. Uw oprit of tuinpad is nu makkelijk begaanbaar met de auto, fiets, rolstoel of te voet.

Grind en split worden steeds vaker toegepast omdat ze 100% waterdoorlatend zijn. Door de hevige regenbuien van tegenwoordig kan het water snel de grond in trekken en het rioolstelsel wordt nu niet onnodig belast met schoon regenwater.

Onze grindplaten hebben zich de afgelopen 14 jaar meer dan bewezen: al meer dan 2 miljoen m² is hiervan verkocht. Onze grindplaten zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, zijn uv- en weerbestendig en zijn voorzien van CE-markering én certificaten met betrekking tot draagkracht. Alle bestellingen bij Grindplaatstunter.nl worden altijd kosteloos bij u thuisbezorgd binnen 3 werkdagen of door een door u opgegeven datum. Bent u hovenier, aannemer, of wilt u meer dan ± 60m2 bestellen, dan adviseren wij u om via www.grindplaatshop.nl een prijsopgave aan te vragen. Heeft u vragen of opmerkingen. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 8 uur te beantwoorden. Via info@grindplaatstunter.nl zijn wij te bereiken.