Grindplaten voor tuinpaden

Grindplaten zijn uiterst geschikt bij het aanleggen van tuin- of wandelpaden. Door het gebruik van grindplaten voor tuinpaden zorgt u voor stabiele en spoorvrije paden. Bovendien kan het regenwater prima weglopen waardoor geen plassen blijven staan en het water gemakkelijk weg kan lopen. Door het uitzetten van de grindmatten kunt u ook gebruik maken van strakke lijnen. Uiteraard kunt u alle vormen paden aanleggen en hiervoor de grindplaten gebruiken.

Verzorgde paden door grindmatten

Grind en split geven een mooie natuurlijke uitstraling in uw tuin en ziet er altijd verzorgd uit. Onderhoudsarme tuinpaden is één van de zaken waarom er steeds vaker gekozen wordt voor grindpaden. Omdat de platen onzichtbaar worden neergelegd en vervolgens gevuld worden met grind zien de paden er natuurlijk uit. De strakke ondergrond met de aaneen gekoppelde platen zorgt voor het juiste evenwicht en voorkomt verzakking van het pad.

Eenvoudig te leggen

Door het aan elkaar koppelen van de platen, wordt het tuinpad als het ware één grote plaat. Hierdoor kunnen geen verzakkingen of kuilen ontstaan, mis op de juiste wijze gelegd. Speciaal voor u hebben wij een aantal nuttige tips op een rijtje gezet op onze pagina plaatsingsvoorschriften. Iedere ondergrond is anders en ook het gebruik zal van persoon tot persoon verschillen. Voor plaatsingen in tuinen, waar belasting minder van belang is, volstaat vaak het egaliseren van de grond.

Voordelig paden aanleggen

Het aanleggen van grindpaden in tuinen is zelfs voordeliger dan het bestraten van paden. Ook is het verwerken van grind een stuk sneller dan het leggen van tegels. Inmiddels zijn er tal van waterschappen die subsidie geven op het vervangen van bestrating naar waterdoorlatende bestrating. Niet heel vreemd nu de stortregens in Nederland steeds vaker voorkomen en het riool enorm belast wordt. Check bij uw eigen gemeente of het waterschap bij u ook een subsidieregeling heeft, dit kan u zomaar een mooi voordeel opleveren.

Contact over grindplaten voor tuinpaden

Wij helpen u graag met het realiseren van een mooie en strakke grindpaden door middel van diverse soorten grindplaten voor tuinpaden. Heeft u een vraag; ons contactformulier is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Wij reageren altijd zo snel mogelijk met een passend antwoord. Heeft u liever telefonisch contact, zodat u direct op al uw vragen een antwoord heeft, dan zijn wij op 06 24 21 34 46 zeven dagen per week bereikbaar tot 21:00 uur. Heeft u alle informatie al die u nodig heeft? Via onze webwinkel zijn de grindplaten eenvoudig te bestellen. Wij leveren binnen 3 werkdagen of een door u opgegeven datum. Bent u hovenier of aannemer en heeft u meer dan 60m2 grindplaten nodig, neem dan zeker contact met ons op, wij maken met alle plezier een offerte op maat.

grindplaatstunter
Grindplaatstunter
onderdeel van grindplaatshop.nl

over ons

Grindplaatstunter.nl is een onderdeel van Grindplaatshop.nl en gespecialiseerd in het leveren van zeer sterke koppelbare grindplaten. Andere benamingen voor grindplaten die ook veel gebruikt worden zijn grindmatten, splitplaten of verhardingsplaten.

Het gebruik van grindplaten is aan te raden omdat spoorvorming hierdoor tot het verleden behoord. Ook het onderhoud wordt tot een minimum beperkt. Uw oprit of tuinpad is nu makkelijk begaanbaar met de auto, fiets, rolstoel of te voet.

Grind en split worden steeds vaker toegepast omdat ze 100% waterdoorlatend zijn. Door de hevige regenbuien van tegenwoordig kan het water snel de grond in trekken en het rioolstelsel wordt nu niet onnodig belast met schoon regenwater.

Onze grindplaten hebben zich de afgelopen 14 jaar meer dan bewezen: al meer dan 2 miljoen m² is hiervan verkocht. Onze grindplaten zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, zijn uv- en weerbestendig en zijn voorzien van CE-markering én certificaten met betrekking tot draagkracht. Alle bestellingen bij Grindplaatstunter.nl worden altijd kosteloos bij u thuisbezorgd binnen 3 werkdagen of door een door u opgegeven datum. Bent u hovenier, aannemer, of wilt u meer dan ± 60m2 bestellen, dan adviseren wij u om via www.grindplaatshop.nl een prijsopgave aan te vragen. Heeft u vragen of opmerkingen. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 8 uur te beantwoorden. Via info@grindplaatstunter.nl zijn wij te bereiken.